Atina'e Tulaga O Mea e Mana'omia i Aso Ta'itasi Fa'apipi'iina

E tusa ai ma le lipoti "e oʻo atu i le 2022, o le auʻiliʻiliga ma le vaʻaiga o le aofaʻi o faʻatauga faʻapipiʻi o mea e manaʻomia i aso taʻitasi faʻavasegaina e tusa ai ma le afifiina o oloa, ituaiga ma faʻaoga" na tuʻuina atu e suʻesuʻega faʻapitoa, faatasi ai ma le faʻateleina o le manaʻoga mo oloa faʻavae mo le tausiga o paʻu i atunuʻu atinaʻe e pei o. e pei o Saina, Initia, Initonesia, Mekisiko ma UAE, o loʻo faʻatuputeleina le pisinisi faʻatau oloa afifiina.Ma fa'aopoopo mai o fa'afouga a tagata fa'atau ma mana'oga fa'alelei mo le afifiina o oloa, o mea taua ia e fa'alauiloa ai le atina'eina o alamanuia fa'atatau.

O loʻo faʻaalia e le lipoti e tusa ai ma le faʻavasegaina o mea faʻapipiʻi oloa, o le a faʻalauteleina le avanoa atinaʻe o maketi afifi palasitika.Ona o lona palasitika, tau maualalo ma le mamafa mama, o loʻo faʻateleina pea i tausaga talu ai nei.I se isi itu, o le maketi afifi uʻamea o le a faasolosolo ona faʻaitiitia.
Ae ui i lea, o le lipoti e manatu e oʻo atu i le 2022, o mea sili ona atinaʻe mo mea e manaʻomia i aso taʻitasi o loʻo faʻatau atu maketi o loʻo faʻapipiʻiina pea.E aofia ai le afifiina o ituaiga oloa eseese e pei o le teuga o lauulu, tausiga masani o le paʻu, tausiga o le paʻu ma le faʻamamaina o le paʻu, ma le tele o atinaʻe.

Fa'ava-o-malo, mafaufau i le puipuiga, galue ma teuteu uiga o le afifiina o oloa vailaau i aso taitasi, o le tulaga o le afifiina o oloa fa'ava-o-malo i aso nei o le fa'alauiloaina pea o manatu fou, foliga matagofie ma lanu o afifi fafo.O mamanu fa'apolofesa fa'apolofesa e tatau ona fa'atatau i vaega eseese o tagata fa'atau ma vaega 'oloa eseese.I le laasaga muamua o le afifiina o mamanu, e tatau ona mafaufau lelei i foliga, lanu, meafaitino, igoa ma isi vaega o le afifiina, faʻafesoʻotaʻi mea uma, faʻalogo i auiliiliga uma o le afifiina o oloa, ma atagia i taimi uma le humanistic, fashionable ma tala fou. manatu afifiina, ina ia i ai se aafiaga i le oloa mulimuli.

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le lagolago o faiga faʻavae mo le faʻapipiʻiina o vailaʻau i aso taʻitasi, ma o loʻo faʻalauteleina mea faʻapipiʻi vailaʻau i aso taʻitasi i le itu o le maualuga o pa puipui, tele-galuega, fetuunaiga o le siosiomaga, faʻaaogaina o mea fou fou, faiga fou, meafaigaluega fou, ma le faʻalauteleina o fanua faʻaoga.


Taimi meli: Nov-23-2022